100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.4 TSI 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 1.4 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III 1.4 TSI

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers kopen SKODA

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.