100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TSI 200PK
Bouwjaar 05.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TSI

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers op uw auto

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI HandremkabelsRENAULT RemschijvenJEEP Remschoenen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.