100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TDI 16V 140PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TDI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TDI 16V

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER FuseekogelsALFA ROMEO WielnavenMASERATI Remschoenen.

Wiellagers kopen SKODA

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.