100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4 152PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemslangenGMC WielnavenMITSUBISHI Remklauwen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.