100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4 160PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WiellagersMASERATI FuseekogelsPONTIAC Remschoenen. Een wiellager mag je niet horen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wiellagers op uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wiellagers worden vaak per as vervangen.