100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen 1.6 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen 1.6 TDI

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB II Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Wiellagers kopen SKODA

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.