100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.9 TDI 105PK
Bouwjaar 03.2008 - 11.2010

Wiellagers SKODA SUPERB II 1.9 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II 1.9 TDI

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemslangenRENAULT RemschijvenVW VOLKSWAGEN Stuurkogels. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.