100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.8 TSI 152PK
Bouwjaar 03.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II 1.8 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB II 1.8 TSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers kopen SKODA

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.