100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.8 TSI 160PK
Bouwjaar 03.2008 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II 1.8 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II 1.8 TSI

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB II

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.