100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.4 TSI 125PK
Bouwjaar 07.2008 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II 1.4 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II 1.4 TSI

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenJAGUAR RemschoenenHONDA Wielnaven.

Perslagers voor uw SKODA

Pers wiellagers moeten geperst worden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.