100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI 140
Bouwjaar 11.2012 -

Wiellagers SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SKODA OCTAVIA III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201714
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 29 mm
Ø Buiten diameter: 136 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
voor remschijf Ø : 312
Breedte: 85 mm
Ø Steekmaat wielbouten diameter: 112 mm
Gewicht: 4,28 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
65% Korting
126,94
362,69
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA OCTAVIA III 1.4 TSI

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Perslagers voor uw SKODA OCTAVIA III

Pers wiellagers moeten geperst worden. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemschoenenBUICK FuseekogelsMERCEDES-BENZ ABS sensoren. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.