100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TWINGO I 1.2 16V 60
Bouwjaar 08.2004 - 06.2007

Wiellagers RENAULT TWINGO I 1.2 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT TWINGO I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200045
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 25 mm
Ø Buiten diameter: 52 mm
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ABS
Breedte: 37 mm
Gewicht: 0,45 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
21,97
49,94
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Wiellagers kopen RENAULT TWINGO I 1.2 16V

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT TWINGO I. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Perslagers voor uw RENAULT

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI FuseekogelsCHRYSLER RemslangenDODGE Remblokken. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.