100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0 82
Bouwjaar 11.1989 - 07.1993

Wiellagers RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Perslagers voor uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers op uw auto

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI DraagarmenKIA ABS sensorenFERRARI Wiellagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.