100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II 1.7 107
Bouwjaar 05.1992 - 09.1994

Wiellagers RENAULT 19 II 1.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemslangenLAMBORGHINI ABS sensorenSUZUKI Remschoenen.

Perslagers voor uw RENAULT 19 II 1.7

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers kopen RENAULT 19 II

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.