WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers PORSCHE 911 Cabriolet

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw PORSCHE 911 Cabriolet

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers kopen auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.