100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 405 I Break 1.9 98
Bouwjaar 05.1988 - 07.1992

Wiellagers PEUGEOT 405 I Break 1.9

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Perslagers voor uw PEUGEOT 405 I Break 1.9

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 405 I Break komen.

Wiellagers kopen PEUGEOT

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.