WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL VIVARO B Combi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen OPEL VIVARO B Combi

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers op uw auto

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Perslagers voor uw auto

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, Pagid, ABS, Rofren, TRW en ATE