WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL FRONTERA A

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1995 tot heden
100
136
Terreinwagen gesloten
03-1992 tot heden
74
100
Terreinwagen gesloten
03-1992 tot heden
92
125
Terreinwagen gesloten
09-1996 tot heden
85
115
Terreinwagen gesloten
03-1995 tot heden
83
113
Terreinwagen gesloten

Wiellagers kopen OPEL FRONTERA A

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Perslagers voor uw OPEL

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.