WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers OPEL FRONTERA A Sport

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1992 tot heden
85
115
Terreinwagen open
09-1996 tot heden
85
115
Terreinwagen open
03-1995 tot heden
83
113
Terreinwagen open

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wiellagers kopen OPEL FRONTERA A Sport

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Perslagers voor uw auto

Een wiellager mag je niet horen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.