WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MITSUBISHI SIGMA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1990 tot heden
130
177
Sedan
12-1990 tot heden
151
205
Sedan

Wiellagers op uw auto

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Perslagers voor uw MITSUBISHI SIGMA

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Wiellagers kopen MITSUBISHI

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.