100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.0 113
Bouwjaar 09.1995 - 10.2002

Wiellagers MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR 2.0

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Wiellagers kopen MITSUBISHI DELICA / SPACE GEAR

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemklauwenDAIHATSU StuurkogelsLAMBORGHINI Stabilisatorstangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.