100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper 122
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Wiellagers MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI COUNTRYMAN past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Wiellagers kopen MINI

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.