WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CGI 292PK
Bouwjaar 11-2009 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CGI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

voorzijde

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 350 CGI

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) past. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.