100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI II 2.8 24V Biturbo 284
Bouwjaar 06.1992 - 12.1997

Wiellagers MASERATI GHIBLI II 2.8 24V Biturbo

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen MASERATI GHIBLI II 2.8 24V Biturbo

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI GHIBLI II past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Perslagers voor uw MASERATI

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN WielnavenALFA ROMEO WiellagersMG ABS sensoren. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers op uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.