100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 460 4WD 306
Bouwjaar 01.2010 -

Wiellagers LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Perslagers voor uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENJAGUARPEUGEOT. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij controleren altijd bij de LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.