WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LANCIA BETA Spider

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1976 tot heden
74
100
Targa
04-1979 tot heden
85
116
Targa
05-1976 tot heden
88
120
Targa

Perslagers voor uw LANCIA BETA Spider

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De wegligging is een stuk minder.

Wiellagers kopen LANCIA

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.