100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Hatchback 1.4 16V LPG 88PK
Bouwjaar 11.2008 - 12.2013

Wiellagers LADA KALINA Hatchback 1.4 16V LPG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Elke LADA KALINA Hatchback 1.4 16V LPG heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers kopen LADA KALINA Hatchback

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Perslagers voor uw LADA

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN StuurkogelsMG RemschijvenBMW Stabilisatorstangen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.