100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PICANTO 1.0 61
Bouwjaar 04.2004 -

Wiellagers KIA PICANTO 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw KIA PICANTO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201362
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 38 mm
Ø Buiten diameter: 70 mm
Voertuigtype: Picanto
Breedte: 37 mm
Gewicht: 0,73 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
62% Korting
34,11
89,76
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers kopen KIA PICANTO 1.0

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Perslagers voor uw KIA PICANTO

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemschoenenFERRARI FuseekogelsBMW Wiellagers. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.