100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 84PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Wiellagers IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis komen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Perslagers voor uw IVECO

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.