100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 106PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Wiellagers IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers kopen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Perslagers voor uw IVECO

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemcilindersKIA StabilisatorstangenNISSAN Remtrommels. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Pers wiellagers moeten geperst worden. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.