WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ISUZU TROOPER I Terreinwagen open

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1983 tot heden
58
79
Terreinwagen open
01-1983 tot heden
45
61
Terreinwagen open
03-1984 tot heden
53
72
Terreinwagen open
11-1985 tot heden
66
90
Terreinwagen open
10-1987 tot heden
85
116
Terreinwagen open

Wiellagers op uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers kopen ISUZU TROOPER I Terreinwagen open

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Perslagers voor uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, TRW, Zimmermann en ATE Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een stuk minder. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.