WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ISUZU MIDI Bus

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1988 tot heden
61
83
Bus
06-1988 tot heden
45
61
Bus
01-1994 tot heden
56
76
Bus

Wiellagers kopen ISUZU MIDI Bus

Elke ISUZU heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Perslagers voor uw auto

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.