WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAF 66 Stationwagen

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1972 tot heden
35
48
Stationwagen
10-1972 tot heden
40
54
Stationwagen
09-1973 tot heden
42
57
Stationwagen

Wiellagers kopen DAF 66 Stationwagen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een wiellager mag je niet horen.

Wiellagers op uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Pers wiellagers moeten geperst worden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Perslagers voor uw DAF

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. De wegligging is een stuk minder. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.