100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.9 DT 92
Bouwjaar 06.1992 - 06.1994

Wiellagers CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN ZX (N2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Conische wiellagers in remtrommels

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.