WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si 218PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

Wiellagers BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

achterzijde

Perslagers voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers kopen BMW Z4 Roadster (E85)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.