100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i 170
Bouwjaar 10.2000 - 06.2002

Wiellagers BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW Z3 Roadster (E36)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 200862
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 41,8 mm
Ø Buiten diameter: 75 mm
Breedte: 37,2 mm
Gewicht: 0,69 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
62% Korting
29,89
78,65
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen BMW Z3 Roadster (E36) 2.2 i

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers op uw auto

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Perslagers voor uw BMW Z3 Roadster (E36)

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.