100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (E83) 3.0 i xDrive 231
Bouwjaar 09.2003 - 07.2006

Wiellagers BMW X3 (E83) 3.0 i xDrive

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw BMW X3 (E83) 3.0 i xDrive

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een wiellager mag je niet horen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Wiellagers kopen BMW X3 (E83)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.