100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 Touring (E61) 525 i 211
Bouwjaar 03.2005 - 05.2010

Wiellagers BMW 5 Touring (E61) 525 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen BMW 5 Touring (E61) 525 i

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemtrommelsFORD WielnavenROVER Remslangen. Elke BMW 5 Touring (E61) heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw BMW

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.