WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 146 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 12-1994 - heden

Wiellagers ALFA ROMEO 146 1.9 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 146
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 201118
Op voorraad, morgen gratis in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 37,0 mm
buiten Ø : 72,0 mm
hoogte: 37,0 mm
let op: Met ingebouwde magnetische sensorring
gewicht : 0,78 kg
59% KORTING
33,89
53,89
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Wiellagers op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers kopen ALFA ROMEO 146 1.9 TD

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Perslagers voor uw ALFA ROMEO 146

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.