WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07-1994 - heden

Wiellagers ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

voorzijde

Perslagers voor uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 komen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellagers kopen ALFA ROMEO

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.