WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Perslagers voor uw auto

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers kopen auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.