WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels VOLVO

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

APK-afkeur stuurkogels

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stuurkogels voor uw VOLVO bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.