WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SMART

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

APK-afkeur stuurkogels

Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Stuurkogel zelf monteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, Jurid, Pagid en ABS Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.