100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus 1.9 TDI 90
Bouwjaar 08.2000 - 03.2010

Stuurkogels SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus 1.9 TDI

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden rechts

Stuurkogel zelf monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stuurkogels

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Stuurkogels voor uw SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus 1.9 TDI bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.