WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SKODA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

APK-afkeur stuurkogels

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Stuurkogels voor uw SKODA bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Stuurkogel zelf monteren

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.