WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SEAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw SEAT bestellen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Stuurkogel zelf monteren

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

APK-afkeur stuurkogels

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..