WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 69PK
Bouwjaar 05-1989 - heden

Stuurkogels RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde

APK-afkeur stuurkogels

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogel zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.

Stuurkogels voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Je kunt bij ons betalen via {LIST}