WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels PLYMOUTH

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

APK-afkeur stuurkogels

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke PLYMOUTH heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.