100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One D 116
Bouwjaar 07.2017 -

Stuurkogels MINI MINI COUNTRYMAN One D

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde

Stuurkogels voor uw MINI MINI COUNTRYMAN One D bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

APK-afkeur stuurkogels

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Stuurkogel zelf monteren

Elke MINI MINI COUNTRYMAN heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.