WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels MG

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw MG bestellen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

APK-afkeur stuurkogels

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Stuurkogel zelf monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.